Dierenwinkels inrichten

Dierenwinkels

Vika is van vele markten thuis

Onze expertise toegepast bij Dierenwinkels

Wilt u uw dierenwinkel inrichten? Wij staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen met de realisatie. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van projecten die wij gedaan hebben op het gebied van dierenspeciaalzaak inrichting. In de foto’s zijn enkele praktijkvoorbeelden te zien. Laat u verrassen of inspireren! Wilt u meer weten over deze projecten en wat wij voor u kunnen betekenen als u uw winkelinrichting wilt wijzigen? Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Samenwerking Pet Specials en Vika Winkelinrichtingen

Pet Specials is een dierenwinkel die gevestigd is in Vlissingen. Deze onafhankelijke dierenspeciaalzaak is een begrip in Zeeland en omstreken. Omdat er al lang geen aandacht meer besteed was aan het winkelinterieur, was de winkel toe aan een nieuwe look. Daarom kwamen zij in contact met Vika Winkelinrichtingen. Wij mochten voor hen een compleet nieuwe dierenwinkel inrichting ontwerpen en realiseren! Het doel was om het pand een moderne doch warme uitstraling te geven. Om dicht te blijven bij het natuur-aspect van de dieren, is gekozen om veel gebruik te maken van hout. Daarom zijn er houten vlonders en ondervlonders geplaatst, die het geheel een rustige en warme uitstraling gaven

Wat hebben wij uitgevoerd aan winkelinrichting en welke materialen hebben wij gebruikt?

Daarnaast is de nieuwe winkelinrichting voorzien van antracieten Tego stellingen, waarin de producten uitgestald worden. Door gebruik te maken van achterwanden met gaatjes, ontstond er veel vrijheid om producten op te kunnen hangen met haken. De eyecatcher van de dierenwinkel is de eikenhouten balie waarachter een open witte kast van 4 meter staat. In de kast met vierkante vakken is voldoende ruimte gecreëerd om geselecteerde producten uit te stallen. De balie hebben wij voorzien van uitgesneden dikke witte letters waarop de naam van de winkel staat. Doordat deze uitsteken, vallen zij extra goed op. Uiteindelijk is het een mooie strakke dierenwinkel inrichting geworden dankzij de combinatie van antraciet en hout. Heeft u ook interesse om uw dierenspeciaalzaak in te laten richten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Dierenwinkel inrichten Pet Specials
Pet Specials dierenwinkel inrichting
Pet Specials dierenwinkelinrichting
Pet Specials dierenspeciaalzaak inrichten
Pet Specials dierenwinkel inrichten
Dierenspeciaalzaak inrichten Pet Specials

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie dierenwinkel inrichting?

Samen brainstormen over uw nieuwe droominrichting?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen