Vacatures Vika Winkelinrichtingen

Vacature allround technisch medewerker

Vind jij het geweldig om met je handen te werken? Werk jij graag in een klein en betrokken team? Weet je van aanpakken en draai je jouw handen niet om voor las- en (af)montagewerkzaamheden?

Solliciteer dan op onze fulltime functie van allround technisch medewerker (40u)!

Wat ga je doen?

  • Metaalbewerking, waaronder lassen.
  • Montage- en assemblagewerkzaamheden.
  • Logistieke werkzaamheden, zoals orderpicking.
  • Incidenteel montagewerkzaamheden op locatie bij de klant.

Wie ben jij?

  • Las- en (af)montagewerkzaamheden zijn voor jou een eitje. Een hierbij relevante MBO-opleiding is voor ons gewenst.
  • Je bent enthousiast en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren.
  • Je bent sociaal en vindt het leuk om in een team te werken.
  • Je woont bij voorkeur binnen een straal van 20 km rondom Apeldoorn.
  • Je bent handig, hebt technisch inzicht en kan met uiteenlopende gereedschappen werken.
  • Relevante werkervaring is een prĂ©.
Vacature allround technisch medewerker

Wie zijn wij?

Vika Winkelinrichtingen levert met een gedreven en ervaren team van medewerkers totaaloplossingen op het gebied van (winkel)interieurs. Naast het leveren aan retailketens, bedienen wij ook individuele klanten die wij volledig ontzorgen. Wij bieden onze medewerkers een informele werksfeer met veel vrijheid, maar wel met bijbehorende verantwoordelijkheden. Vika is van vele markten thuis, dat merk je ook in je dagelijkse werkzaamheden. Wij bedienen veel soorten klanten, met ieder hun eigen behoeften en verwachtingen. Werken bij Vika is nooit saai!

Vika Winkelinrichtingen Apeldoorn

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een informele werksfeer. Je komt te werken in een klein, gezellig en hecht team. Geen dag is hetzelfde en er is veel afwisseling in je dagelijkse werkzaamheden, maar je hebt wel je eigen verantwoordelijkheden. Je werkt voornamelijk op locatie in ons pand in Apeldoorn, maar incidenteel zullen we je ook meevragen naar een klus op locatie bij onze klanten. We bieden een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Technische Groothandel. Daarnaast bieden wij diverse opleidingsmodelijkheden, een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij bij ons solliciteren als Allround Technisch Medewerker?

Heb je interesse om bij ons als allround technisch medewerker aan de slag te gaan en herken jij jezelf in het hierboven beschreven profiel? Reageer dan direct op deze vacature door middel van het sturen van jouw CV en een bijbehorende motivatie. Je kunt deze sturen naar Koert Berghuis via kb@vikawinkelinrichtingen.nl. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marie-Louise Plagman via 055-5385690.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enthousiast personeel om ons bedrijf nog verder te laten groeien! Meer weten over ons? Bekijk dan onze bedrijfsfilm hiernaast.