Vacatures Vika Winkelinrichtingen

Vacature commercieel medewerker binnendienst

Is klanttevredenheid voor jou topprioriteit? Werk jij graag in een betrokken team met informele werksfeer? Ben jij commercieel ingesteld en draai je jouw handen niet om voor het uitbrengen van offertes? 

Solliciteer dan op de functie van commercieel medewerker binnendienst (32 uur)!

Wat ga je doen?

  • Offertes uitbrengen en deze tijdig opvolgen.
  • Het verkoopproces inclusief aftersales ondersteunen.
  • Orders adequaat opvolgen en het gehele proces bewaken.
  • Ondersteuning bij de marketingactiviteiten.

Wie ben jij?

  • Je hebt minstens een commerciële MBO-opleiding afgerond.
  • Je hebt technische affiniteit.
  • Je beschikt over aantoonbare commerciële werkervaring.
  • Je bent sociaal, communicatief vaardig en vindt het leuk om in een team te werken.
Vacature commercieel medewerker binnendienst Vika Apeldoorn

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een informele werksfeer met korte communicatielijnen. Je komt te werken in een klein, gezellig en hecht team, waarbinnen jij je eigen verantwoordelijkheden hebt. We bieden een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Technische Groothandel. Daarnaast bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden, een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je zult starten met een contract van een half jaar voor 32 uur per week met uitzicht op een vast contract. Op vrijdagmiddag luiden wij het weekend in met een gezellige borrel of potje tafelvoetbal!

Vika Winkelinrichtingen Apeldoorn

Wie zijn wij?

Vika Winkelinrichtingen biedt maatwerkoplossingen voor diverse interieurs. Ons specialisme is de retailsector (winkelinrichtingen) en metaal. Maar klanten kunnen bij ons ook terecht voor projectinrichting, interieurbouw, stellingmateriaal, displays en het inrichten van kantoren, horecagelegenheden of bibliotheken. Vika staat voor Veelzijdig, Innovatief, Klantgericht en Authentiek. We zijn van vele markten thuis, dat merk je ook in je dagelijkse werkzaamheden. Wij bedienen veel soorten klanten, met ieder hun eigen behoeften en verwachtingen. Werken bij Vika is nooit saai!

Wil jij bij ons solliciteren als commercieel medewerker binnendienst?

Heb je interesse om bij ons als commercieel medewerker binnendienst aan de slag te gaan en herken jij jezelf in het hierboven beschreven profiel? Reageer dan direct op deze vacature door jouw CV en bijbehorende motivatie te sturen. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten jij met je meebrengt. Stuur jouw sollicitatie naar Angela de Boer via adb@vikawinkelinrichtingen.nl. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met David Zwart via 055-5385690.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enthousiast personeel om ons bedrijf nog verder te laten groeien! Meer weten over ons? Bekijk dan onze bedrijfsfilm hiernaast.