Vika Winkelinrichtingen Apeldoorn vacatures interieurbouw

Vacature Interieurontwerper (32 - 40 uur)

Ben jij creatief en krijg je energie van maatwerk oplossingen? Werk jij graag in een klein en betrokken team? Wil jij jouw ontwerpen werkelijkheid zien worden in panden door heel Nederland?

Solliciteer dan op onze functie van interieurontwerper!

Wat ga je doen?

Als interieurontwerper steek je diverse panden in een mooi nieuw jasje! Je werkt nauw samen met de salesmanager om de wensen van de klant te vertalen naar een ontwerp en met de projectleiders om het ontwerp te vertalen naar realisatie. Je zult voornamelijk aan de slag gaan voor het dochterbedrijf van Vika: Wecare, maar zult ook bij projecten van Vika helpen. De ene dag ontwerp je een balie voor een opticien en de andere dag bereid je een compleet (turn-key) project voor. Kijk hier voor een impressie van de projecten van Wecare.

Als interieurontwerper ga je zelfstandig en in teamverband aan het werk. Je gaat in gesprek met onze klanten om samen met hen de wensen en eisen door te nemen en het pand in te meten. Je vertaalt deze wensen naar 2D- en 3D-afbeeldingen en visualiseert het plan in beelden. Daarnaast ga je in gesprek met onze leveranciers om de juiste keuzes in stoffering, vloeren, verlichting en decors te maken. Tot slot ondersteun je onze marketing en, als je het leuk vindt, kun je onze foto- en videografie verzorgen.

Vacature interieurontwerper Vika Apeldoorn

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van interieurontwerp (HBO).
  • Je heb minimaal 3 jaar werkervaring.
  • Je hebt ervaring met diverse ontwerpprogramma’s, zoals Sketch Up of Vector Works.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt de keuzes die je hebt gemaakt in je ontwerp goed motiveren.
  • Je bent flexibel, maar werkt gestructureerd.
  • Je wilt jezelf ontwikkelen in de interieurbouw branche.
  • Affiniteit met fotografie en social media is een pré.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een informele werksfeer met korte communicatielijnen. Je komt te werken in een dynamisch, hecht team, waarbinnen jij je eigen verantwoordelijkheden hebt. We bieden een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Technische Groothandel. Daarnaast bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden, zo kun je cursussen volgen om aan jouw carrière te bouwen. Uiteraard krijg je een goed salaris (afhankelijk van jouw ervaring in interieurontwerp) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je zult starten met een contract van een half jaar voor 32 tot 40 uur per week met uitzicht op een vast contract.

Wie zijn wij?

Je zult voornamelijk aan de slag gaan voor Wecare. Wecare is een dochterbedrijf van Vika en specialist voor de inrichting van optieken. We zijn succesvol in het ontwerpen én maken van complete inrichtingen voor zelfstandige opticiens in Nederland en België. De projecten zijn vaak voor opticiens, maar steeds vaker ook in de zorg. Meestal zijn onze projecten turn-key, dus complete inrichtingen van idee tot en met realisatie. We zijn ambitieus en we zijn elke dag op zoek naar beter of mooier. Binnen het kader dat projecten binnen de tijd en budget opgeleverd dienen te worden, is er ook ruimte voor ontspanning.

Vika Winkelinrichtingen biedt maatwerkoplossingen voor diverse interieurs. Ons specialisme is de retailsector (winkelinrichtingen) en metaal. Maar klanten kunnen bij ons ook terecht voor projectinrichting, interieurbouw, stellingmateriaal, displays en het inrichten van kantoren, horecagelegenheden of bibliotheken. Vika staat voor Veelzijdig, Innovatief, Klantgericht en Authentiek. We zijn van vele markten thuis, dat merk je ook in je dagelijkse werkzaamheden. Wij bedienen veel soorten klanten, met ieder hun eigen behoeften en verwachtingen. Werken bij ons is nooit saai!

Wil jij bij ons solliciteren als Interieurontwerper?

Heb jij interesse om bij ons als interieurontwerper aan de slag te gaan en herken jij jezelf in het hierboven beschreven profiel? Reageer dan direct op deze vacature door jouw CV en bijbehorende motivatie te sturen. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten jij met je meebrengt. Stuur jouw sollicitatie naar Angela de Boer via adb@vikawinkelinrichtingen.nl. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Gert Visch via 055-5385690.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enthousiast personeel om ons bedrijf nog verder te laten groeien! Meer weten over ons? Bekijk dan onze bedrijfsfilm hiernaast.