Vacatures Vika Winkelinrichtingen

Vacature interieurontwerper

Ben jij creatief en krijg je energie van maatwerk oplossingen? Werk jij graag in een klein en betrokken team? Wil jij jouw ontwerpen werkelijkheid zien worden in panden door heel Nederland?

Solliciteer dan op onze functie van interieurontwerper (32-40 uur)!

Wat ga je doen?

Als interieurontwerper steek je diverse panden in een mooi nieuw jasje! De ene dag ontwerp je een balie voor een kledingwinkel en de andere dag bereid je een compleet (turn-key) project voor. De volgende dag ben je bezig met het maken van een moodboard voor een hotel en een sfeerimpressie voor een opticien. Als interieurontwerper ga jij zelfstandig en in teamverband aan het werk. Je gaat in gesprek met onze klanten om samen met hen de wensen en eisen door te nemen en het pand in te meten. Je vertaalt deze wensen in 2D- en 3D-afbeeldingen en visualiseert het plan in beelden. Daarnaast ga je in gesprek met onze leveranciers om de juiste keuzes in stoffering, vloeren, verlichting en decors te maken. Tot slot ondersteun je onze marketing en zorg je voor onze foto- en videografie.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van interieurontwerp (MBO-HBO).
  • Enige ervaring als interieurontwerper is voor ons een pré.
  • Je hebt ervaring met diverse ontwerpprogramma’s, zoals Sketch Up en Adobe.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt de keuzes die je hebt gemaakt in je ontwerp goed motiveren.
  • Je bent flexibel, maar werkt gestructureerd.
  • Je wilt jezelf ontwikkelen in de interieurbouw branche.
  • Je hebt enige affiniteit met fotografie en social media.
Vacature interieurontwerper Vika Apeldoorn

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een informele werksfeer met korte communicatielijnen. Je komt te werken in een klein, gezellig en hecht team, waarbinnen jij je eigen verantwoordelijkheden hebt. We bieden een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Technische Groothandel. Daarnaast bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden, zo kun je cursussen volgen om aan jouw carrière te bouwen. Uiteraard krijg je een goed salaris (afhankelijk van jouw ervaring in interieurontwerp) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je zult starten met een contract van een half jaar voor 32 tot 40 uur per week met uitzicht op een vast contract. Op vrijdagmiddag luiden wij het weekend in met een gezellige borrel of potje tafelvoetbal!

Vika Winkelinrichtingen Apeldoorn

Wie zijn wij?

Je zult aan de slag gaan voor Vika Winkelinrichtingen en Wecare. Vika biedt maatwerkoplossingen voor diverse interieurs. Ons specialisme is de retailsector (winkelinrichtingen) en metaal. Maar klanten kunnen bij ons ook terecht voor projectinrichting, interieurbouw, stellingmateriaal, displays en het inrichten van kantoren, horecagelegenheden of bibliotheken. Vika staat voor Veelzijdig, Innovatief, Klantgericht en Authentiek. We zijn van vele markten thuis, dat merk je ook in je dagelijkse werkzaamheden. Wij bedienen veel soorten klanten, met ieder hun eigen behoeften en verwachtingen. Werken bij ons is nooit saai!

Wecare is een dochterbedrijf van Vika en specialist voor de inrichting van optieken. We zijn succesvol in het ontwerpen én maken van complete inrichtingen voor zelfstandige opticiens in Nederland en België. De projecten zijn vaak voor opticiens, maar steeds vaker ook in de zorg. Meestal zijn onze projecten turn-key, dus complete inrichtingen van idee tot en met realisatie. We zijn een kleine organisatie met een dynamisch team, en zijn elke dag op zoek naar een klein beetje beter of mooier. Er worden mooie dingen gemaakt, er wordt gelachen en er heerst een echt teamgevoel.

Wil jij bij ons solliciteren als interieurontwerper?

Heb jij interesse om bij ons als interieurontwerper aan de slag te gaan en herken jij jezelf in het hierboven beschreven profiel? Reageer dan direct op deze vacature door jouw CV en bijbehorende motivatie te sturen. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten jij met je meebrengt. Stuur jouw sollicitatie naar Angela de Boer via adb@vikawinkelinrichtingen.nl. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Gert Visch via 055-5385690.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enthousiast personeel om ons bedrijf nog verder te laten groeien! Meer weten over ons? Bekijk dan onze bedrijfsfilm hiernaast.