Woonwinkels inrichten

Woonwinkels

Vika is van vele markten thuis

Onze expertise toegepast bij Woonwinkels

Wilt u uw woonwinkel inrichten? Wij staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen met de realisatie. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van projecten die wij gedaan hebben op het gebied van winkelinrichting in woonwinkels en meubelzaken. In de foto’s zijn enkele praktijkvoorbeelden te zien. Laat u verrassen of inspireren! Wilt u meer weten over deze projecten en wat wij voor u kunnen betekenen als u uw winkelinterieur wilt wijzigen? Neem dan contact op of maak een vrijblijvende afspraak.

Samenwerking IKEA en Vika Winkelinrichtingen

In 2018 zijn wij benaderd door IKEA Hengelo met de vraag of wij monteurs kunnen leveren voor de verbouw van hun afdeling Verlichting. Deze klus was het begin van een intensieve samenwerking voor meerdere IKEA vestigingen. IKEA is een bijzonder prettig bedrijf om voor te werken. Doorgaans jonge mensen, resultaat gedreven die het gewend zijn zeer gestructureerd te werken. Iedere werkdag wordt afgetrapt met een korte briefing wat de doelstellingen zijn voor die dag en tijdens de lunchpauze wordt het resultaat gemonitord en worden de doelen bijgesteld. Op de werkvloer vind je die cultuur terug. Veilig werken is heilig. Alle persoonlijke veiligheidsmiddelen worden meermaals gecontroleerd en er wordt nauw op toegezien dat klanten kunnen blijven winkelen terwijl de afdeling ‘under construction’ is. Naast IKEA Hengelo hebben wij ook de vestigingen in Duiven, Amersfoort en Zwolle mogen bedienen.

Wat hebben wij uitgevoerd aan woonwinkel inrichting en welke materialen hebben wij gebruikt?

Onderdeel van de verbouwing van de afdeling verlichting was het aansluiten van de verlichting. Het ging hierbij om meer dan 100 aansluitpunten. Daarvoor hebben wij intensief samengewerkt met een elektrabedrijf. Na een succesvolle verbouwing van de afdeling Verlichting hebben wij in Hengelo ook de afdelingen ‘Dining/werkplekken’, ‘PVC/laminaat’, ‘Tapijt/vloeren’, ‘Keukens’, ‘Sanitair’ en ‘Home Decoration’ onder handen genomen. Naast het leveren van montagemedewerkers hebben we voor deze afdelingen ook presentaties in gefineerd plaatmateriaal gerealiseerd. Maar ook bijzondere interieurdelen zoals trappen en koven.

Speciale oplossingen voor IKEA woonwinkel inrichten

Op de verdiepingsvloer heeft IKEA zogenaamde inspiratiekamers. Deze showrooms hebben wij compleet mogen verzorgen. Het plaatsen van Faay-wanden, schilderwerk, vloerbedekking, elektra en een helpende hand bij de inrichting. Bij de realisatie van de presentaties voor badkamers hebben we eveneens het tegelwerk verzorgd. IKEA is een klant waar onze veelzijdigheid maximaal tot uiting komt. Naast het leveren en monteren van vaste interieurdelen leveren wij tal van aanverwante diensten zoals schilderwerk, stukwerk, tegelzetters, vloerleggers, kitters, elektriciens en alle andere disciplines die nodig zijn om de klus te klaren.

IKEA woonwinkel inrichten
IKEA inrichting woonwinkel
IKEA woonwinkel inrichten
IKEA interieur woonwinkel
IKEA interieur meubelzaak
IKEA woonwinkel interieur

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie woonwinkel inrichting?

Meer informatie over het project bij Montel volgt later, hieronder ziet u alvast een sfeerimpressie

Montel woonwinkel interieur
Montel woonwinkel inrichting
Montel interieur woonwinkel
Montel woonwinkel inrichten showroom
Montel winkelinrichting woonwinkel
Montel showroom inrichten

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie woonwinkel inrichting?

Samen brainstormen over uw nieuwe droominrichting?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen