Winkelinrichting groothandel

Groothandels

Vika is van vele markten thuis

Onze expertise toegepast bij Groothandels

Wij staan klaar om u te adviseren over uw groothandel winkelinrichting. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van projecten die wij gedaan hebben op het gebied van groothandel interieur. In de foto’s zijn enkele praktijkvoorbeelden te zien. Laat u verrassen of inspireren! Wilt u meer weten over deze projecten en wat wij voor u kunnen betekenen als u het interieur van uw groothandel wilt wijzigen of inrichten? Neem dan contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak.

Samenwerking Beekman en Vika Winkelinrichtingen

Beekman is een technische groothandel die onderdelen van huishoudelijke apparatuur verkoopt, zoals vervangende onderdelen voor wasmachines. Het is een B2B bedrijf dat meerdere formules ontwikkeld heeft, waaronder Easyfiks. Easyfiks biedt allerhande oplossingen voor onderhoud, besparen, vervangen en aansluiten van huishoudelijke apparatuur. Het concept is speciaal ontwikkeld voor integratie in winkels voor consumentenelektronica, zoals elektronicawinkels, multimediawinkels en witgoedwinkels. In dit soort winkels wordt een shop-in-shop concept gepresenteerd, denk hierbij aan Expert of bijvoorbeeld EP. Beekman en Vika Winkelinrichtingen werken al meer dan tien jaar samen, waarbij gemiddeld zo’n tien tot twintig shop-in-shop winkels per jaar ingericht worden. Deze samenwerking is begonnen in Apeldoorn, waar beide bedrijven ook gevestigd zijn.

Wat hebben wij aan groothandel winkelinrichting bij Beekman gedaan?

Voor Beekman/Easyfiks hebben wij voornamelijk het Tego stellingmateriaal geleverd. Deze hebben wij aangepast aan hun huisstijl kleuren, namelijk schoolbord zwart, zilver en blauw als accentkleur. Voor de stellingen waren diverse schappen, haken en andere display mogelijkheden nodig om hun projecten zo handig en aantrekkelijk mogelijk uit te stallen. Wij hopen nog lang te mogen helpen bij het inrichten van de shop-in-shop concepten van Beekman! Wilt u ook uw groothandel inrichten? Neem dan contact met ons op.

Beekman groothandel interieur
Beekman groothandel inrichting
Beekman groothandel winkelinterieur
Beekman groothandel inrichten
Beekman winkelinrichting groothandel
Beekman groothandel winkelinrichting

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie groothandel winkelinrichting?

Samenwerking De Kweker en Vika Winkelinrichtingen

De Kweker is een professionele levensmiddelengroothandel welke gevestigd is in Amsterdam. Hun assortiment varieert van vers op maat tot voorverpakt vers en van food tot non-food. Zij omschrijven zichzelf als volgt: “Wij zijn een echt Amsterdams familiebedrijf en zijn professional in AGF, Fooddistributie en -service, Cash & Carry én logistieke ondersteuning met een groot biologisch aandeel op het gebied van zowel verse als houdbare producten.”. De opdracht die wij voor hen hebben mogen verzorgen was het herinrichten van de versafdeling waar de vis en zeevruchten gepresenteerd worden.

Wat moest het groothandel interieur van De Kweker worden?

Verse producten zijn bij De Kweker de belangrijkste productgroep. Daarom was het belangrijk dat het groothandel interieur van deze afdeling er aantrekkelijk uitziet en kwaliteit uitstraalt. Het team van Vika Winkelinrichtingen heeft in dit geval niet het ontwerp gemaakt van de winkelinrichting groothandel. De uitvoering van het ontwerp lag wel in onze handen. Het inrichten van deze versafdeling was zeker allesomvattend te noemen. Van het slopen van de bestaande afdeling tot aan het plaatsen en bekleden van nieuwe wanden, het plaatsen van plafonds, signing, verlichting en het maken van nieuwe meubels.

Wat hebben wij bij De Kweker gedaan?

Deze nieuwe meubels waren er een aantal. Er moesten namelijk zowel meubels gemaakt worden om de vis en zeevruchten in te presenteren als bijvoorbeeld werkbanken om de verse producten op te kunnen verwerken. Hiervoor zijn voornamelijk hoogwaardige materialen zoals RVS en Arpa panelen gebruikt. Zo hebben wij voor hen de vispresentatiebakken van RVS verzorgd en het aquarium waarin de kreeften zich bevinden. Daarnaast zijn er werkbanken gemaakt. Één met een ingebouwde spoelbak, snijplank, afwatergoot en een gat om afval te verwijderen. En één waarop de sealmachine bediend kan worden. Andere belangrijke meubels voor deze afdeling waren de toonbank en de droogkasten waarin de voorverpakte producten aangeboden worden. Alle onderdelen hebben wij keurig in de huisstijl kleuren geleverd zodat een passende uitstraling gegarandeerd werd. Bij veel meubels hebben wij gebruik gemaakt van LED verlichting zodat de presentatie van de producten nog aantrekkelijker werd. Het laatste dat wij aan deze groothandel winkelinrichting gedaan hebben is de signing. Deze bestond uit zuilen, lichtpanelen, peesdoeken en koven. Al met al voor ons een uitdagend en breed uiteenlopend project!

De Kweker groothandel winkelinterieur
De Kweker groothandel inrichten
De Kweker groothandel interieur
De Kweker groothandel winkelinrichting
De Kweker inrichten groothandel
De Kweker winkelinrichting groothandel

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooi groothandel interieur?

Samenwerking Zinkunie en Vika Winkelinrichtingen

Zinkunie is een groothandel in zink- en dak- en gevelmateriaal voor in de bouw. U kunt hierbij denken aan zinken daken, dakgootsystemen, dakbedekking, gevelbekleding en dergelijken. Zij bieden tevens gereedschap om hun materialen mee te bevestigen. Het gaat met name om maatwerk producten, die door professionals gekocht en gemonteerd kunnen worden. In de showrooms zijn hun producten te bekijken en vanuit het magazijn af te halen. Deze professionals hebben ook de mogelijkheid om online te bestellen. De samenwerking tussen Vika Winkelinrichtingen en Zinkunie is recent ontstaan vanuit de wens om meer eenheid in hun showrooms te creëren. Inmiddels zijn de vestigingen in Boxtel en Zwolle ingericht, waarna meer zullen volgen.

Wat hebben wij aan winkelinrichting groothandel bij Zinkunie gedaan?

Voor Zinkunie lag de focus vooral op het Tego stellingmateriaal. Voor hun systemen, gereedschappen en toebehoren waren diverse soorten stellingmateriaal nodig. Qua kleurstelling was het belangrijk dat deze aansloten bij hun huisstijl en uitstraling in de showroom. Naast stellingmateriaal, hebben wij ook de signing aan de binnenzijde van het pand mogen verzorgen. Hierdoor werd hun huisstijl overal duidelijk doorgevoerd. Wij zijn erg tevreden met deze nieuwe samenwerking en hopen dat wij een langdurige samenwerking met Zinkunie tegemoet gaan. Wilt u ook uw groothandel inrichten? Neem dan contact met ons op.

Zinkunie groothandel winkelinterieur
Zinkunie groothandel inrichten
Zinkunie winkelinterieur groothandel
Zinkunie groothandel inrichten
Zinkunie groothandel inrichting
Zinkunie groothandel winkelinrichting

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie groothandel winkelinrichting?

Samenwerking Wasco en Vika Winkelinrichtingen

Wasco is een groothandel die handelt in sanitair, verwarming, airconditioning, ventilatie en onderdelen. Zij hebben 34 vestigingen in Nederland en zijn een begrip in de installatiebranche. De vestigingen hebben een afhaalmagazijn gecombineerd met een showroom. Hier kunnen installateurs de producten die zij nodig hebben bekijken en kopen of (op bestelling) af kunnen halen. Wij van Vika Winkelinrichtingen werken al meer dan tien jaar nauw samen met Wasco. Daarom hebben zij zelfs een speciale eigen webshop waarop zij onze artikelen kunnen bestellen. Deze bestellingen worden eerst gecoat door onze poedercoat afdeling in de huisstijl kleuren van Wasco, zijnde blauw en een speciale kleur grijs (hamerslag). Daarna sturen wij de artikelen naar de desbetreffende vestiging op. Dit gebeurt inmiddels bij elke nieuwe vestiging die geopend wordt!

Wat hebben wij aan winkelinrichting groothandel bij Wasco gedaan?

Het groothandel interieur van Wasco is grotendeels speciaal voor hen op maat gemaakt. Wij hebben voor hen specifiek Tego stellingmateriaal ontwikkeld, dat aansloot bij hun smaak en eisen met betrekking tot stevigheid. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat een stelling of display die WC-potten, wastafels of zelfs badkuipen moet kunnen dragen van stevigere kwaliteit moet zijn dan een stelling waarop kleine accessoires uitgestald worden. Verder moest de uitstraling van de groothandel winkelinrichting overeen komen met die van een doe-het-zelf zaak. Aangezien wij veel ervaring hebben in die branche, hadden wij een sterke match met Wasco.

Welke materialen hebben wij bij Wasco gebruikt?

De materialen die wij voor hen hebben ontworpen, die zij bij ons bestellen en bij ons laten spuiten zijn zeer uiteenlopend. Naast bovengenoemde materialen, maken zij in hun groothandel winkelinrichting veel gebruik van A-stellingen en Polypal stellingen. De jukken zijn een stuk steviger, om zoals eerder genoemde zware elementen te kunnen dragen. Verder zijn er veel op maat gemaakte presentatiedisplays ontworpen. Dit zijn bijvoorbeeld kranenbalken en displays om onder andere toiletbrillen te presenteren. Naast de verschillende materialen om producten op te tonen, zijn er ook veel bijbehorende accessoires gerealiseerd. Denk hierbij aan achterwanden met haken, plexiglas legbord verdelingen en prijsrails. Tot slot hebben wij voor hen ook verschillende aftimmeringen gedaan. Wij hebben actievlonders gemaakt en wij hebben een spandoek in buizenframe ontworpen dat zij voor reclame doeleinden gebruiken.

Wasco winkelinrichting groothandel
Wasco interieur groothandel
Wasco groothandel winkelinrichting
Wasco groothandel display
Wasco winkelinrichting groothandel
Wasco groothandel interieur

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooie groothandel winkelinrichting?

Samenwerking Wildkamp en Vika Winkelinrichtingen

Wildkamp is een technische groothandel in onder andere buizen, pompen, slangen, verlichting en agrarische producten voor zowel particulieren als installateurs. Het is een familiebedrijf met bijna 50 vestigingen die verspreid zitten door heel Nederland. Wildkamp is de samenwerking met Vika Winkelinrichtingen gestart omdat zij hun vestigingen een nieuwe uitstraling wilden geven. Wij hebben voor hen momenteel twee vestigingen volledig opnieuw ingericht, in Rhoden en Emmen. Daarnaast hebben wij voor een aantal andere vestigingen een aanvulling op het winkelinterieur verzorgd. In de toekomst zullen meer van hun winkels volgen.

Wat hebben wij aan winkelinrichting groothandel bij Wildkamp gedaan?

Voor Wildkamp hebben wij een nieuwe winkelinrichting gemaakt die voornamelijk uit Tego stellingmateriaal bestaat. Deze hebben wij in hun huisstijl kleuren geleverd, namelijk grijs, blauw en af en toe geel als accentkleur. Er waren diverse soorten winkelstellingen nodig, waaronder watervalliggers waarin onder andere buizen gepresenteerd worden. Maar ook grootvakstellingen voor extra zwaar materiaal, vergelijkbaar met het type stellingmateriaal dat gebruikt wordt in magazijnen. Een bijzonder type stelling dat wij voor Wildkamp geleverd hebben, zijn verrijdbare stellingen. Hiermee wordt meer flexibiliteit in het groothandel interieur gecreëerd. Een bijzondere feature om te mogen leveren! Daarnaast hebben wij een aantal gondola’s geleverd waarop producten gepresenteerd worden. Wij hopen nog veel meer mooie vestigingen van Wildkamp in te mogen richten!

Wildkamp groothandel winkelinterieur
Wildkamp groothandel inrichting
Wildkamp groothandel inrichten
Wildkamp winkelinterieur groothandel
Wildkamp groothandel interieur
Wildkamp groothandel inrichting

Meer weten over dit project?

Of interesse in zo’n mooi groothandel interieur?

Samen brainstormen over uw nieuwe droominrichting?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen