Interieurarchitect Zwolle zakelijk

Wat kunnen wij u bieden als interieurarchitect rondom Zwolle?

Bent u op zoek naar een interieurarchitect in Zwolle en omstreken? Dan bent u bij Vika Winkelinrichtingen aan het juiste adres. Dagelijks houden wij ons bezig met onze grote passie: het ontwerpen en realiseren van interieurs voor bedrijven. Dat doen wij met een turn-key benadering, waardoor wij een totaalleverancier van A tot Z zijn. De complete inrichting inclusief verbouwing nemen wij voor onze rekening. Daarmee willen wij u zoveel mogelijk ontzorgen. U kunt ons inschakelen voor het realiseren van een compleet nieuw interieur, maar wij helpen u ook bij het creëren van ‘shop-in-shop’ concepten of enkel het leveren van standaard stellingmateriaal, displays en ander presentatiemateriaal.

Als interieurarchitect in Zwolle en omgeving zijn wij actief in diverse branches. Van retail tot horeca, maar ook in bijvoorbeeld kantoorpanden en bibliotheken. Met meer dan 90 jaar ervaring, hebben wij veel ervaring met het werken met diverse materialen. Van origine ligt ons specialisme bij metaal, maar wij werken ook veel met kunststof, hout en glas. Bent u op zoek naar afwerking, signing, verlichting en dergelijken? Dan staan wij ook voor u klaar! Ons doel is om uw droominterieur werkelijkheid te laten worden.

Als interieurarchitect bij Zwolle leveren wij maatwerk

Een maatwerk interieur is voor ons nagenoeg standaard. Ons doel als interieurarchitect in Zwolle omgeving is om uw interieur onderscheidend te maken. Het moet goed aansluiten bij uw visie en wensen. Hiervoor is een persoonlijke benadering nodig. Daarom willen wij uw bedrijf echt goed leren kennen voordat we aan de slag gaan. Voor maatwerk projecten moeten soms onbekende paden bewandeld worden, maar hieruit halen wij juist energie! Onze creativiteit komt hier echt tot zijn recht. Is een maatwerk interieur niet waar u naar op zoek bent, maar heeft u enkel standaard stellingmateriaal nodig? Wij bieden een groot assortiment standaard Tego compatible stellingen aan. Deze kunnen uiteraard aan uw huisstijl aangepast worden en zijn volledig naar wens te configureren. De stellingen zijn geschikt voor uw winkel, showroom, kantoorpand, magazijn of ander bedrijfspand.

Interieurarchitect Zwolle voor bedrijven

Omdat wij als interieurarchitect in Zwolle en omstreken in verschillende branches werkzaam zijn, kunt u bij ons terecht voor nieuwe interieurs voor diverse bedrijfspanden. Als eerste gaan onze ontwerpers met u om tafel, vervolgens vertalen zij uw wensen en ideeën naar prachtige 2D- en 3D-ontwerpen. Daarna werken onze technisch tekenaars de ontwerpen technisch uit en indien nodig wordt er een prototype ontwikkeld. In onze eigen werkplaats en bij toeleveranciers wordt over gegaan tot inkoop en productie. Daarna zorgen onze professionele monteurs voor de uiteindelijke realisatie van uw interieur. Zoekt u dus een partner die u compleet ontzorgt? Dan zijn wij de interieurarchitect rondom Zwolle die u zoekt. Nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Neem dan een kijkje in ons portfolio. Geen zorgen als uw branche hier niet tussen staat, wij kunnen u altijd helpen met een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op als u meer wilt weten.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over wat wij kunnen doen als uw interieurarchitect in Zwolle?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen