Interieurbouw op maat

Interieurbouw op maat, dat kunnen wij u bieden!

Bij Vika Winkelinrichtingen kunt u terecht voor een groot assortiment aan standaard stellingmateriaal, maar wij kunnen u ook helpen met interieurbouw op maat. Allereerst nemen we door wat uw wens is en daarna zorgen we ervoor dat het interieur of delen ervan op maat gemaakt worden. Zo sluiten deze perfect aan bij uw wensen en visie. Bij het uitvoeren van interieurbouw op maat komen veel verschillende disciplines samen. Onze ontwerpers en technische tekenaars bundelen hun creativiteit en innovatieve vermogen tijdens het ontwerp en de technische uitwerking ervan. Er worden vaak veel verschillende materialen gebruikt, zoals staal, hout, kunststof en glas. Daarnaast wordt het project afgemaakt met signing en afwerking, welke bijdragen aan de unieke uitstraling bij interieurbouw op maat.

Interieurbouw op maat

Onze specialiteit ligt bij het werken met staal, omdat wij hier al meer dan 90 jaar ervaring mee hebben. Stalen onderdelen worden veel gebruikt bij interieurbouw op maat en deze zult u dan ook regelmatig terugzien in onze interieurs. Deze stalen delen produceren wij zoveel mogelijk in onze eigen werkplaats of we kopen ze in grote aantallen in. Vaak worden stalen elementen gecombineerd met hout, omdat deze combinatie voor een mooie uitstraling zorgt. In interieurbouw op maat worden vaak stalen koker- of buisframes gebruikt om de basis te vormen voor balies, kasten, podia of andere vrijstaande opstellingen. De producten die wij maken uit het staal verzorgen wij niet alleen voor eindklanten, maar ook collega interieurbouwers zetten onze expertise in. Veelal ligt hun expertise namelijk bij hout, waardoor zij een beroep doen op onze kennis en ervaring in staal. Dankzij deze mooie wisselwerking kunnen wij gebruikmaken van elkaars kennis bij interieurbouw op maat projecten.

Interieurbouw op maat voorbeeld

Binnen onze interieurbouw op maat projecten zijn diverse voorbeelden van creatieve maatwerkoplossingen te vinden. Dit kan variëren van een speciale presentatiebeugel tot aan een koof op maat, maar ook om een compleet maatwerk interieur zoals bijvoorbeeld bij Yoghurt Barn. Hier hebben wij een balie op maat gemaakt die bestaat uit gemelamineerd spaanplaat en multiplex met een stalen voorzijde. Daarnaast hebben we daar onder andere hoge kasten met een stalen kokerframe en houten legborden geplaatst. Andere mooie voorbeelden zijn de stalen frames van de boekenkasten bij de bibliotheek van Alphen aan de Rijn en de speciale hangende stalen presentatie bij No Excess. Dit zijn mooie voorbeelden van onze specialiteit in staal bij interieurbouw op maat. Bij maatwerk is het soms nodig om onbekende paden te bewandelen. Maar hier krijgen wij juist energie van! Onze creativiteit komt dan echt tot zijn recht. Wij vinden het belangrijk om hiervoor een persoonlijke benadering te gebruiken. Om uw droominterieur werkelijkheid te laten worden, sluiten wij de juiste partners en toeleveranciers aan. Ons doel is om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze ook te overtreffen! Neem eens een kijkje tussen onze projecten om een beeld te krijgen van onze kwaliteiten.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over interieurbouw op maat voor u?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen