Legbordstellingen

Kunnen wij u helpen met nieuwe legbordstellingen?

Op zoek naar een praktische, stevige en gemakkelijk te configureren manier om producten in uw winkel, magazijn of showroom te presenteren? Dan zijn legbordstellingen een goede keuze! Een legbordstelling is één van de meest voorkomende opslagsystemen ter wereld. Zowel in winkels, magazijnen, werkplaatsen, kantoren en in huis wordt dit systeem veel toegepast. Het is een stelling waarbij legborden aan stijlen (ook wel staanders genoemd) gemonteerd worden. Er worden vaak kleine(re) producten op gepresenteerd en opgeslagen. U kunt hierbij denken aan stukgoederen zoals losse artikelen, dozen en bakken. Wij hebben een divers assortiment aan legbord stellingen die Tego compatible zijn, die volledig op maat te maken zijn voor uw wensen. Het voordeel van een legbord stelling is dat deze een grote draagkracht heeft. De legborden zijn namelijk voorzien van omega profielen, waarbij geldt: hoe meer omega profielen het bord heeft, hoe groter de draagkracht is. In ons assortiment vindt u legborden van 200 tot 770 m diep en van 665 tot 1330 mm breed. Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee over de opstelling van uw legbordstellingen die het beste bij uw wensen past. Neem contact op voor meer informatie.

Maatwerk legbord stellingen

Vika Winkelinrichtingen biedt een groot assortiment aan stellingmateriaal aan, waarvan een groot deel legbord stellingen betreft. Deze bestaan altijd uit staanders, voeten, consoles en legborden. De consoles spelen een grote rol in de stevigheid van de stelling. Hoe meer tandhaken de console heeft, hoe meer stevigheid deze veelal biedt. Meestal worden er ook achterwanden gebruikt, deze bieden stevigheid, zorgen ervoor dat de producten niet uit de stelling kunnen vallen en bieden de mogelijkheid om meer accessoires te gebruiken. Als er geen achterwand gebruikt wordt, gebruikt men vaak een staanderverbinder. Optioneel kunnen aan een legbordstelling vakverdelers, haken, beugels, manden en koven toegevoegd worden. Vaak worden zij ook voorzien van prijsrails. De legborden kunnen van zowel metaal, hout als glas zijn. Ze kunnen voorzien worden van uw huisstijlkleuren om perfect in het interieur te passen. Omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn, kunnen de legbord stellingen altijd zo gemaakt worden dat ze aan uw specifieke wensen voldoen! Of u nu hele zware of juist lichte producten erop wilt opslaan of presenteren, of de stellingen nu in uw winkel, magazijn of elders geplaatst worden; Vika helpt u. Dankzij meer dan 90 jaar ervaring zijn wij bedreven in het werken met verschillende materialen. Van origine ligt onze expertise bij metaal, maar u kunt bij ons ook terecht voor glas, hout, kunststof en andere materialen.

Maatwerk legbord stelling
Legbordstelling Kramp

Legbordstelling kopen?

Naast legbordstellingen kopen uit ons standaard assortiment, kunt u bij ons ook terecht voor het realiseren van een complete inrichting van A tot Z. Of het nu gaat om een compleet nieuwe inrichting inclusief verbouwing, of dat u alleen op zoek bent naar een specifiek display of wanner u een ‘shop-in-shop’ inrichting zoekt: Vika staat voor u klaar. Bij het maken van een compleet nieuw interieur komen diverse stappen kijken. Ons ontwerpteam maakt eerst prachtige 2D- en 3D-ontwerpen, die daarna technisch uitgewerkt worden en eventueel van een prototype voorzien worden. Vervolgens komt de productie en inkoop, deels in onze eigen werkplaats, waarna onze deskundige monteurs uw interieur komen realiseren. Daarna steekt u alleen maar de sleutel in het slot en kunt u genieten van uw nieuwe inrichting met legbord stellingen! Nieuwsgierig naar onze projecten? Neem eens een kijkje in ons portfolio, waar bedrijven uit diverse branches te vinden zijn. Voorbeelden zijn groothandels, kledingwinkels, bouwmarkten en supermarkten. Maakt u zich vooral niet druk als uw sector hier niet tussen staat, wij kunnen altijd helpen met een maatwerkoplossing!

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over uw nieuwe legbordstellingen?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen