Maatwerk interieur

Bent u op zoek naar een bijzonder maatwerk interieur?

Naast een uitgebreid assortiment standaard artikelen levert Vika veel maatwerk. Op klantwens wordt een maatwerk interieur of delen van het interieur door ons ontworpen en gerealiseerd. Daarvoor komen veel van onze disciplines bij elkaar. Onze creativiteit en innovatief vermogen wordt aangesproken bij het ontwerp en het technisch uitwerken. Bij maatwerk interieur komen meestal meerdere materiaalsoorten samen. Hout, kunststof, staal, signing en diverse soorten afwerkingen (poedercoating, stoffering, etc.) zorgen samen voor dat unieke product in uw interieur.

Maatwerk interieur voorbeelden

Vanuit ons verleden zijn wij sterk in staal, daarom gebruiken wij dit veel in het realiseren van maatwerk interieur. Staalwerk wordt zoveel mogelijk in onze eigen werkplaats geproduceerd. Als de aantallen en de levertijd het toelaten dan worden staaldelen in China ingekocht. Bij veel van onze klanten wordt stalen elementen gecombineerd met hout. Koker- of buisframes zijn vaak de basis voor kasten, balies, podia of vrijstaande opstellingen. Niet alleen voor de eindklant verzorgen wij deze producten. Steeds vaker doen interieurbouwers, die doorgaans hun expertise hebben in het hout, een beroep op onze kennis, ervaring en mogelijkheden in het staal. Door deze samenwerking ontstaat er een wisselwerking en doen wij regelmatig een beroep op deze partners op het gebied van houtproductie. Samen komen we dan tot het mooiste maatwerk interieur.

Maatwerk interieur Yoghurt Barn

Interieur op maat gemaakt voor u

Voorbeelden van deze maatwerkoplossingen vind je bij nagenoeg al onze klanten. Dat kan gaan om een simpele maatwerkkoof of speciale presentatiebeugel, maar ook om een compleet maatwerk interieur bij bijvoorbeeld Yoghurt Barn. Hier hebben wij een balie gemaakt uit gemelamineerd spaanplaat en multiplex met een stalen voorzijde. Daarnaast hebben we hoge kasten geplaatst met een stalen kokerframe en houten legborden. Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke benadering toe te passen. Maatwerk vraagt soms immers om het bewandelen van onbekende paden! Hiervan krijgen wij juist energie: projecten waar nog geen pasklare oplossing voor bestaat. Hierin kunnen wij namelijk onze creativiteit kwijt. Om uw maatwerk interieur werkelijkheid te laten worden, sluiten wij de juiste partners en toeleveranciers aan. We willen niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen!

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over uw nieuwe maatwerk interieur?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen