Winkel ontwerp

Van winkel ontwerp tot aan realisatie

Een winkel ontwerpen, dat is wat wij het liefste doen. Bij Vika hebben we meer dan 90 jaar ervaring en zijn wij een totaalleverancier op het gebied van winkelinrichtingen. U kunt bij ons terecht voor een compleet nieuw winkel ontwerp, maar ook voor het opfrissen van een bestaande winkel. Wij zorgen niet alleen voor het ontwerp, maar ook voor de realisatie en de bijbehorende verbouwing. Zo kunnen wij u van A tot Z ontzorgen! Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het creëren van ‘shop-in-shop’ concepten en het ontwerpen en leveren van displays en ander presentatiemateriaal. In veel winkels wordt gebruik gemaakt van stellingen. Daarom bieden wij een groot assortiment Tego compatible stellingmateriaal aan, dat we naar uw wensen en huisstijl aan kunnen passen. Van origine ligt onze expertise bij het werken met metaal, maar in onze winkel ontwerpen vindt u ook andere materialen zoals hout, kunststof en glas. Voor de signing, verlichting, afbouw en dergelijken kunt u ook bij ons terecht. Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen en daarin niet alleen uw verwachtingen waar te maken, maar deze ook te overtreffen!

Maatwerk winkelontwerp

Om een goed maatwerk winkel ontwerp te kunnen maken, is het belangrijk dat wij uw bedrijf en merk echt leren kennen. Onze ontwerpers nemen daarom echt de tijd om onder het genot van een bak koffie of thee met u om tafel te gaan en uw wensen door te nemen. Daardoor kunnen we het ontwerp onderscheidend maken en ervoor zorgen dat het goed aansluit bij uw visie en doelgroep. Hiervoor is een persoonlijke benadering erg belangrijk, maar dit is iets wat bij Vika hoog in het vaandel staat. Bij een winkelontwerp op maat kunnen wij onze creativiteit kwijt, ook al komt het bewandelen van onbekende paden soms met uitdagingen. De energie en passie voor ons vak willen wij daarbij graag met u delen! Ook als u niet op zoek bent naar een maatwerk ontwerp, maar liever gebruikmaakt van standaard stellingmateriaal, bent u bij Vika aan het juiste adres. Bekijk hier ons assortiment.

Winkel ontwerpen en realiseren

Omdat wij een totaalleverancier zijn, helpen wij niet alleen met het winkel ontwerp, maar ook met de realisatie ervan. Allereerst vertalen onze ontwerpers uw wensen en ideeën naar prachtige 2D- en 3D-ontwerpen. Onze technische tekenaars werken deze vervolgens technisch uit en indien nodig ontwikkelen wij een prototype. De inkoop en productie vindt plaats in onze eigen werkplaats en bij toeleveranciers. Onze deskundige monteurs zorgen voor de uiteindelijke realisering en verbouwing van uw pand. En dan kunt u genieten van uw nieuwe winkelinrichting! Een winkel ontwerpen doen wij in verschillende retail branches. Zo kunt u denken aan kledingwinkels, bouwmarkten, elektronicawinkels, telefoonwinkels en supermarkten. In ons portfolio vindt u diverse voorbeelden van onze projecten. Staat uw branche hier niet tussen? Geen zorgen, wij kunnen u nog steeds helpen met een maatwerkoplossing. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over uw nieuwe winkel ontwerp?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen