Metalen stelling stalen stelling

Kunnen wij u helpen met metalen stellingen?

Metalen stellingen zijn een stevige en praktische oplossing om producten in uw winkel, magazijn of showroom te presenteren. Ze worden ook wel stalen stellingen genoemd. Daarnaast zijn ze zeer geschikt als opslag voor veel of zwaardere producten. Er zijn verschillende soorten stellingen van metaal verkrijgbaar, zo komen bijvoorbeeld metalen legbordstellingen veel voor. Deze zijn heel veelzijdig omdat er diverse afmetingen en configuraties mogelijk zijn. Of u nu op zoek bent naar een hele wand vol met metalen stellingen, u één enkele stelling zoekt, er hangende of juist liggende producten op gepresenteerd moeten worden: Vika heeft het. Het materiaal is Tego compatible en volledig op maat te maken naar uw wensen. Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee over de opstelling van stalen stellingen die het beste bij uw situatie past. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Maatwerk stalen stellingen

In het standaard assortiment van Vika Winkelinrichtingen zijn diverse metalen stellingen en bijbehorende accessoires te vinden. Daar vindt u bijvoorbeeld staanders, voeten, plinten, legborden, vakverdelers, achterwanden, haken, beugels, koven, manden en complete sets. In een metalen stelling kunnen diverse accessoires gebruikt worden, zoals prijsrails, vakverdelers, haken en manden. In een stalen stelling kunnen legborden van verschillende materialen gebruikt worden, zoals hout, glas en metaal. Als u wil dat de stellingen aan uw huisstijl voldoen, kunnen wij deze poedercoaten in de gewenste kleuren. Er zijn veel verschillende configuraties mogelijk, waardoor er altijd een stelling van metaal mogelijk is voor uw project. Of u nu lichte of juist hele zware producten erop wilt opslaan of presenteren, of de stellingen nu in uw winkel, magazijn of elders geplaatst worden; Vika helpt u. Wij hebben meer dan 90 jaar ervaring en van origine ligt onze expertise bij metaal, dus voor metalen winkelstellingen bent u bij ons aan het juiste adres! Voor zowel standaard stellingmateriaal als maatwerk oplossingen kunt u bij ons terecht. Wij willen voor u een totaalleverancier zijn en u zoveel mogelijk ontzorgen. Hierin is voor ons een persoonlijke benadering erg belangrijk.

Maatwerk metalen stellingen metalen legbordstelling
Stelling metaal Kramp

Metalen stelling kopen?

U kunt bij ons niet alleen terecht voor metalen stellingen, maar ook voor het realiseren van een complete inrichting van A tot Z. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een ‘shop-in-shop’ inrichting? Of heeft u een complete winkelinrichting inclusief verbouwing nodig? Moet uw showroom opnieuw ingericht worden of zoekt u juist een projectinrichting? Dan kan Vika u helpen. Als u kiest voor een compleet nieuw interieur, komen hier diverse stappen bij kijken. Van het maken van mooie 2D- en 3D-ontwerpen naar de technische uitwerking hiervan, tot aan productie, inkoop en tot slot realisatie door onze deskundige monteurs. Daarna kunt u genieten van uw nieuwe stelling van metaal en de rest van uw nieuwe interieur. Als u nieuwsgierig bent naar onze projecten, kunt u een kijkje nemen in ons portfolio. Hier zijn projecten in diverse branches te vinden, bijvoorbeeld groothandels, bouwmarkten, kledingwinkels en supermarkten. Ook als uw branche hier niet tussen staat, kunnen wij helpen met een maatwerkoplossing! Vika Winkelinrichtingen: uw totaalleverancier voor stalen stellingen en complete interieurs.

Onze werkwijze

Hoe wij helpen bij het realiseren van uw droominrichting

Projecten

Gerealiseerde projecten bij onze klanten waar wij trots op zijn

Duurzaamheid

Hoe wij ons steentje bijdragen aan een groenere wereld

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij werken al jaren uitermate tevreden samen met Vika! De kwaliteit van de projecten en het gezamenlijk continu verbeteren van het proces spelen daarin een belangrijke rol voor ons.

Al jaren doet Top1Toys naar volle tevredenheid zaken met Vika. Slagvaardig, goede communicatie, flexibel en kwaliteit zijn de kenmerken die wij erg waarderen.

Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Vika! Vika is creatief, oplossingsgericht en flexibel, zowel vooraf als tijdens de realisatie van onze winkelverbouwingen.

Samen brainstormen over uw nieuwe metalen stellingen?

Onder het genot van een kop koffie of thee leren wij u graag kennen